OBS! Vi har valt att ej erbjuda OKI produkter längre

Nyheter? >>

Sigraphic Leasing: Leasing av utrustning på ett enkelt sätt

Sigraphic Leasing är ett enkelt och prisvärt sätt att skaffa utrustning utan att binda kapital eller använda bankens säkerhet. Den leasade utrustningen är säkerheten för finansieringen och ofta behövs ingen ytterligare säkerhet. Leasingtiden, och därmed leasingkostnaden, anpassas bland annat till utrustningens ekonomiska livslängd. Vanligtvis är leasingtiden 3-5 år.

Välj sigraphic och få den bästa servicen!

Vi brinner för din framgång och gör allt för att se till att du är 100 % nöjd med vår service.

Skaffa den utrustning du behöver och

starta ditt tryckeri

Kom igång direkt!

Vänta inte med att investera i utrustning tills din startup är lönsam. Med Sigraphic leasing kan du skaffa den utrustning du behöver – även om du ännu inte är lönsam. Det beror på att det är en skatteavdragsgill utgift – Inget kapital bundet. Och eftersom det är en enkel månadsbetalningsplan har det aldrig varit enklare att starta ett tryckeri.

Tacka ja till flera uppdrag

Med leasing kan du ta på dig uppdrag som du annars skulle ha tackat nej till. Du slipper binda kapital eller använda bankens säkerheter för att göra det. 

Med flexibla leasingvillkor justeras kostnaden för din finansiering för att ta hänsyn till utrustningens ekonomiska livslängd. Och det bästa av allt är att en leasingavgift är avdragsgill i beskattningen, vilket innebär att den dras av som en kostnad. Så säg ja till fler jobb och öka tillväxten! 

Nyhet: 2022-2023

Snart släpper Sigraphic KB ett helt unikt produkt för dig som önskar en rivstart i tryckeribranschen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar lanseringen!