OBS! Vi har valt att ej erbjuda OKI produkter längre

Nyheter? >>

Sigraphic - det smarta valet

Du har sökt i flera år. Vi har sökt i årtionden. När det gäller allt inom tryckmaskiner, efterbehandling och förnödenheter är Sigraphic det smarta valet. Oavsett om du är en liten tryckeri, designer eller storskalig tryckeri har vi de rätta lösningarna till rimliga priser och med korta leveranstider.

Om Oss

Funderar du på att starta ett tryckeri?

Ring gärna så berättar vi mer

Det lilla tryckeriet

50.000:-

Inkluderar Proffs-skrivare och värmepress.

Du får här det lilla paketet för att starta upp tryckning av till exempel tröjor. Du behöver som överskriften säger en printer och en värmepress.

Mellanstora tryckeriet

150.000:-

Inkluderar Proffs-skrivare och värmepress + plotterbord + skärmaskin

I detta paket får du möjligheten att inte bara trycka tröjor. Här kan du kombinera med att tex göra etiketter av alla de storlekar och former.

Komplett litet tryckeri

450.000:-

Inkluderar Proffs-skrivare och värmepress + plottermaskin + skärmaskin + fals + mycker mera

Här har du möjligheten att faktiskt starta upp det lilla digitaltryckeriet. Du kan här gör det mesta inom tryckning. Allt från folder produktion till tröjor.
5.0
5/5
Ett mindre tryckeri i Sollentuna som behövde efterbehandlings maskiner. De har idag både omslagslaminering och Falsning, perfning, bigning mm,mm från oss. Köper även all förbrukning av oss.
Sollentuna Tryck
Stockholm
5.0
5/5
Exposeprint är beläget i Karlskrona och är en av våra äldsta kunder. Har varit kund hos oss i över 20 år. Något vi är mycket stolta över. Köper det mesta av oss gällande efterbehandlingsutrustning och förbrukning.
expose referens sigrapic
Exposeprint
Karlskrona
5.0
5/5
Systema är en liten Copyshop men med den stora bredden. De finns i Sundsvall. Har genom en av våra återförsäljare köpt en mängd maskiner. Allt ifrån Tranfer lösningar till plotters och skärning.
Systema
Sundsvall

Nyhet: 2022-2023

Snart släpper Sigraphic KB ett helt unikt produkt för dig som önskar en rivstart i tryckeribranschen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar lanseringen!